Elämysten ja Ystävyyden Kartanon Issikat
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Elämysten ja Ystävyyden Kartanon Issikat

Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Mitä haluaisitte tehä leirillä??

+6
maywa
amanda
kepaa
Zarkku
anhan
sande
10 posters

Siirry sivulle : Edellinen  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Seuraava

Siirry alas  Viesti [Sivu 22 / 25]

526Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 12:01 am

Kapuza

Kapuza

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral What a Face Like a Star @ heaven Suspect I love you No @ cyclops clown pirat tongue confused bounce rabbit pig monkey cat alien pale silent affraid Basketball cheers bom drunken Sleep sunny queen king farao rendeer santa cherry albino jocolor geek scratch study elephant flower lol! afro Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral What a Face Like a Star @ heaven Suspect I love you No @ cyclops clown pirat tongue confused bounce rabbit pig monkey cat alien pale silent affraid Basketball cheers bom drunken Sleep sunny queen king farao rendeer santa cherry albino jocolor geek scratch study elephant flower lol! afro Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral What a Face Like a Star @ heaven Suspect I love you No @ cyclops clown pirat tongue confused bounce rabbit pig monkey cat alien pale silent affraid Basketball cheers bom drunken Sleep sunny queen king farao rendeer santa cherry albino jocolor geek scratch study elephant flower lol! afro Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral What a Face Like a Star @ heaven Suspect I love you No @ cyclops clown pirat tongue confused bounce rabbit pig monkey cat alien pale silent affraid Basketball cheers bom drunken Sleep sunny queen king farao rendeer santa cherry albino jocolor geek scratch study elephant flower lol! afro

527Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 12:56 am

kepaa

kepaa

ihan ku jou yleisö kattomassa jotain matsia Very Happy näyttää hauskalta Very Happy jos joku on saanu maalin nii joku on sillein näin Mad No ja sitten joku hurraa änäin cheers cheers lol! lol! affraid What a Face Very Happy

528Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 3:01 am

amanda

amanda

TÄLLÄ VIIKOLLA LEIRILLE (ne jotka tulee sunnuntaina)

529Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 4:02 am

kepaa

kepaa

LEIRIIN ENÄÄ 6 PÄIVÄÄ!

530Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 4:42 am

anhan

anhan

OLISPA JO SUNNUNTAI!!!!!!

531Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 7:20 am

kepaa

kepaa

SANOPPA MUUTA! ootan ihan sikana!!<33

532Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 7:30 am

Kapuza

Kapuza

Nii miekii! Te vaikutattee niiin. Ihanilta! <3<3<3<3<3 Ja varmasti ootteki I love you

533Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 7:31 am

kepaa

kepaa

Kapuza kirjoitti:Nii miekii! Te vaikutattee niiin. Ihanilta! <3<3<3<3<3 Ja varmasti ootteki I love you
SIÄKI!!! JA sen voin sanoo että HANNA ON IIIIIHANA!

534Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 7:35 am

Kapuza

Kapuza

No hyvä. Siin tapaukses siekii oot ihana ;D

535Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 7:36 am

kepaa

kepaa

Kapuza kirjoitti:No hyvä. Siin tapaukses siekii oot ihana ;D
: D nojaa miten sen nyt ottaa, toiset tykkää toiset ei Very Happy

536Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 7:40 am

Kapuza

Kapuza

Mie oon toiset! Se se eka osa Smile

537Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 8:12 am

kepaa

kepaa

Kapuza kirjoitti:Mie oon toiset! Se se eka osa Smile
Very Happy

538Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 10:35 am

Kapuza

Kapuza

Oot siis ihana!

539Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 10:57 am

kepaa

kepaa

Kapuza kirjoitti:Oot siis ihana!
Kiitos, SINÄKIN!NNNN!!<33

540Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:09 am

anhan

anhan

JA TEKIN! <3

541Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:17 am

kepaa

kepaa

JA SINÄKIN !!!<3 JA KAIKKI TEE!!!!!

542Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:17 am

anhan

anhan

hahhahhahahaaa. IHKUUUU

543Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:18 am

kepaa

kepaa

SIIS NIIIIIIN IHQUUUU!

544Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:18 am

anhan

anhan

NIMENOMAAAN! OOT MUN OIKEA KÄTENI!

545Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:20 am

kepaa

kepaa

anhan kirjoitti:NIMENOMAAAN! OOT MUN OIKEA KÄTENI!
JA SINÄ VASEMPANI!!!hhahiah Very Happy no ei säki oot mun oikee HEJ DAAAA

546Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:22 am

anhan

anhan

Eli me ollaan kaks kättä vaan Very Happy

547Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:26 am

kepaa

kepaa

jep ja kapu on meijän aivot

548Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:37 am

anhan

anhan

Meijän aivot on sit aika ruosteessa. Surprised NO EI OIKEESTI. Very Happy:D

549Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 11:40 am

kepaa

kepaa

anhan kirjoitti:Meijän aivot on sit aika ruosteessa. Surprised NO EI OIKEESTI. Very Happy:D
Very Happy

550Mitä haluaisitte tehä leirillä?? - Sivu 22 Empty Vs: Mitä haluaisitte tehä leirillä?? Ma Kesä 16, 2008 12:00 pm

Kapuza

Kapuza

Jee! OOn tein ruosteaivot I love you

Sponsored content

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 22 / 25]

Siirry sivulle : Edellinen  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Seuraava

Similar topics

-

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa